Echipa

 

Drd. Adelina Vrapcea

Fondator al clinicii Ultratonique
General Manager
Drd in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova
Cercertator stiintific in domeniul ,,Mecanisme celulare ale regenerării tisulare, utilizând plasmă bogată în trombocite (PRP) și fillere dermice (acid hialuronic)”
Biolog cu specializare in ,, Laborator Clinic si Analiza Medicamentului” in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova
Nutritionist – dietetician (ANATECOR -Romania)
Trainer regional pentru brandurile Cocoon Medical, Candela, HydraFacial , Intraceuticals.
Membru Asociatia Anti Aging Romania
Membru AMDC ( Asociatia Medicala de Dermatologie Corectiva)

Cu o serie de certificări și participări la congrese internationale de estetica își dedica experienta vasta în furnizarea serviciilor anti-aging personalizate și inovatoare, adaptate nevoilor individuale.

 

 

 

Dr. Luminita Predoi

Medic primar dermato-venerologie
Membru al Societăţii Române de Dermatologie
Membru al Asociației Dermatologilor din Oltenia
Speaker național

Dr. Predoi, un medic dedicat care a absolvit numeroase cursuri post-universitare si s-a perfecționat in Medicina Estetica, s-a alăturat încă de la inceput, in 2004 echipei Ultratonique.
Dincolo de tratarea cu succes a oricăror afectiuni dermatologice, are o afinitate deosebita pentru procedurile estetice non si minim-invazive și realizeaza cu succes o lista intreaga de tratamente injectabile anti-aginig.
Pasionata de frumos si cu un simt estetic deosebit, dr. Predoi isi perfectioneaza în fiecare an pregatirea de medic dermatolog la numeroase conferinte, cursuri și workshopuri atât in tara, cat si in strainatate.

 

Dr. Cristina Tutunaru

Medic primar dermato-venerologie, doctor în științe medicale
Asistent universitar UMF Craiova
Membru al Societăţii Române de Dermatologie
Membru al Academiei Europene de Dermatovenerologie
Secretar al asociației profesionale Proderma
Cursuri de specializare dermatoscopie, estetică medicală
Speaker național și internațional

Pasionata de știință și tehnica, Dr. Tutunaru tratează cu succes patologia diferitelor afecțiuni dermatologice (acnee, cicatrici postacneice, pete pigmentare, dermatite etc.)
Crede cu tarie ca fiecare tratament pe care il face trebuie sa ofere armonie, sa evidentieze frumusetea naturala, sa puna in valoare trasaturile individuale ale fiecarui pacient si, cel mai important, sa genereze o stare de bine acestuia, atunci cand se priveste in oglinda.

 

 

Dr. Anca Turcu

Chirurgie cervico-facială si Otorinolaringologie
Cursuri de specializare mezoterapie cu microneedling, hialuronic pen 

Cum pasiunea pentru înfrumusețare a existat dintotdeauna, a hotărât să-și extindă competențele profesionale de la medic specialist ORL la estetică medicală.

 

 

 

Anca Păsat

Beauty Expert 

Specialist cosmetician, absolvind 2 ani de școală în domeniul cosmeticii, cu o experiență dobândită în totalitate în cadrul clinicii Ultratonique, alăturându-se echipei chiar din 2004. Anca are o energie pozitivă vibrantă ce ajută clientele de fiecare dată să aleagă cu mare încredere tratamentele recomandate de ea. La întrebarea Cum este să lucrezi de atâția ani la Ultratonique? Răspunsul a venit simplu: Am oportunitatea constanta de a performa în acest domeniu la cel mai înalt nivel. Pun foarte multă pasiune în ceea ce fac, iar fidelitatea clienților care sunt împreună cu noi de la începutul acestei frumoase călătorii, mă împlinește ca specialist și mă determina sa fiu aici în continuare. Nu există momente în care să intervină monotonia, din fericire tehnologia evoluează mereu, iar noi descoperim periodic noi proceduri.”

 

 

 

Melania Vatau

Asistent medical principal
Expert laser epilare definitivă
Specialist remodelare corporală 

Melania este alături de noi din 2008, asigurându-se mereu de implementarea noilor tehnologii și proceduri aduse în clinica noastră. O persoană echilibrata, hotărâtă și organizată, este liantul puternic al echipei noastre. Ambiția și impulsul sunt două calități esențiale când vine vorba de succes și dezvoltare. La întrebarea “Ce ne poți spune despre tine?” A răspuns: „Mă bucur de provocări și îmi stabilesc în mod constant obiective, de a învâța tehnici noi și de a le aprofunda pe cele învățate deja.”

 

 

 

Valentina Firicel

Asistent medical principal
Specialist remodelare corporală
Expert laser epilare definitivă

Valentina face parte din echipa Ultratonique încă din 2016, prezentându-se încă din prima zi în echipa noastră ca fiind o persoană extrem de hotărâtă. Este aici pentru a te ajuta să faci schimbarea de care ai nevoie, fără să te menajeze. Cu foarte multe cursuri de perfecționare în domeniu, Valentina este persoana care se asigură că îmbinarea tehnologiilor oferite de lasere și echipamente corporale este mereu alegerea potrivită pentru fiecare caz în parte. Este o prezență puternică, pentru care cea mai mare satisfacție este un rezultat pozitiv însoțit mereu de satisfacția clienților.

 

 

 

Alexandra Costea

Asistent medical generalist
Specialist remodelare corporală
Expert laser epilare definitivă 

Alăturându-se echipei în martie 2021, Alexandra este persoana pregătită mereu să obțină un rezultat pozitiv la orice procedură. Este o fire răbdătoare, o persoană ce degajă căldură de la prima interacțiune asigurându-se în permanență că în preajma ei te simți în siguranță. La întrebarea cum este să faci parte din echipa Ultratonique? Răspunsul este: “Am impresia că sunt parte din familia Ultratonique dintotdeauna. Sunt recunoscătoare pentru echipa minunată din care fac parte, care contribuie la dezvoltarea mea atât profesională cât și personală, pentru clinica absolut superbă în care îmi desfășor activitatea și în special pentru persoanele frumoase care ne trec pragul și cu care am avut oportunitatea de a lucra."

 

 

 

Bianca Bărbulescu

Asistent medical generalist
Coordonator pacienți
Specialist în remodelare corporală 

Mezina echipei noastre, a adus cu ea un val uriaș de pozitivitate și energie. Un val de care ai ocazia să te lovești chiar de la primul pas în clinică. S-a alăturat echipei Ultratonique în 2022, ca asistent medical generalist și specialist în remodelare corporală, Bianca este persoana care vă întâmpină la intrarea în clinica noastră, persoana care se asigură că primiți toate informațiile de care aveți nevoie. Este o persoană calmă și ambițioasă care își dorește mereu să învețe ceva nou.

 

Echipa Valcea

 

 

 

Romina Popa

Asistent medical generalist
Specialist în remodelare corporală și estetică facială 

Romina este alături de noi din 2016. Din prima clipă îți poți da seama de pasiunea pentru ceea ce face, fiind extrem de atentă la nevoile pacientului
Persoana pe care te poți baza în momentul în care trebuie să îți recomande cele mai bune proceduri pentru tine
Ea este persoana de la care poți afla toate informațiile de care aveți nevoie pentru viitoarele proceduri de estetică efectuate la noi în clinică.

 

 

 

Gabriela Orman

Tehnician maseur
Specialist in remodelare corporală 

Gabriela s-a alaturat echipei noastre in 2016. Este o fire calma, primitoare la ea gasesti mereu disponibilitatea sa te asculte si să-ți recomande orice tratament adaptat nevoilor tale.