Despre Noi

Dupa 16 ani frumoși, încărcați cu multa dedicare, rezultate extraordinare, zeci de mii de proceduri realizate pentru mii de cliente, perfecționare constanta, a venit momentul ca imaginea Ultratonique sa fie una noua, cu un portofoliu complet de tratamente faciale și corporale desfășurate intr-o locație spectaculoasă. Cei mai buni specialiști esteticieni, cele mai revoluționare tehnologii și tratamente te așteaptă la Ultratonique, unde tratăm cu succes accnea, cicatricile post-acneice, ridurile, petele pigmentare, lipsa de fermitate a pielii, celulita, vergeturile.
Din 2004, Ultratonique înseamnă rezultate excepționale și de aceea am ales sa aducem pentru prima data în Craiova Crio Sculpting Define, Hollywood Laser Peel, Laser Spectra XT, Presoterapia Adagyo, Camera Hiperbară.
Calitatea serviciilor noastre este recunoscuta prin premiile acordate la nivel național clinicii, specialiștilor Ultratonique și mai presus de către clientele noastre, cărora le mulțumim pentru ca ne-au fost și ne sunt alături.
Va așteptăm cu bucurie in noua locație din str. Nanterre, nr.16.