BLOG

Spune adio obrajilor lăsați

Îmbunătățiți simetria feței cu fillere pentru obraji

Cum tratăm obrajii plați sau obrajii lăsați cu fillere
Volumizarea pentru obraz nu sunt doar pentru femeile tinere care doresc să-și îmbunătățească aspectul. Pentru femeile care au ajuns la vârsta mijlocie, fillerele pot fi folosite pentru a îmbunătăți obrajii plati sau obrajii lăsați care și-au pierdut o parte din volumul tineresc și pentru a restabili contururile feței. Cantități foarte mici, de doar 1-2 mL, parcurg un drum lung atunci când vine vorba de împrospătarea aspectului, rămânând în același timp cu aspectul individual. Iată cum:
când oamenii se gândesc la fillere, de obicei se gândesc la femeile tinere care și-au îmbunătățit aspectul adăugând un volum suplimentar pe obraji - și foarte des și la buze;
deasemenea impresia majoritatii este ca tratamentele cu acid hialuronic produc efecte nenaturale si aspectul fetei arata prea ‘’umflat’’
Cu toate acestea, există o mulțime de alte femei cărora li s-a tratat obrajii cu fillere. Pur și simplu nu o vedem pentru că arată atât de natural.
Acesta este cel mai important lucru cand alegi sa faci un tratament cu acid hialuronic!!!!!
ALEGE UN PRODUS ADECVAT, ALEGE UN INJECTOR CARE SA-TI INTELEAGA OPTIUNEA TA !

Obrajii plati și obrajii lăsați sunt semne tipice ale îmbătrânirii
Pe cei mai mulți dintre noi nu ne deranjează să devenim mai în vârstă și mai înțelepți, dar unele dintre semnele îmbătrânirii pot fi puțin enervante. Semnele îmbătrânirii pot fi foarte pronunțate pe fața noastră. O schimbare tipică care vine odată cu vârsta este pierderea volumului la nivelul feței. Acest lucru se datorează modificărilor în mai multe țesuturi: grasime, muschi si sistemul osos.Grăsimea facială scade și depozitele de grăsime coboară oarecum spre linia maxilarului. Pierderea volumului este cauzată și de resorbția și remodelarea osoasă. De asemenea, pielea poate deveni puțin mai subțire odată cu înaintarea în vârstă.
Toate aceste modificări pot duce la unele semne tipice ale unei fețe îmbătrânite, cum ar fi obrajii plati sau obrajii înclinați și o pierdere generală de volum.

Obrajii plati, obrajii lăsați și pierderea volumului modifică forma feței
Schimbările care apar odată cu vârsta modifică forma feței. Forma feței unei tinere este adesea asemănată cu o inimă sau un triunghi îndreptat în jos, deoarece există mai mult volum mai sus, în obraji. Cu timpul, „triunghiul tinereții” devine inversat, atunci când pierdem volumul în obraji și mai mult volum ajunge în partea inferioară a feței noastre, cu obrajii plătiți, obrajii înclinați și, prin urmare, trăsături faciale nedefinite.


Cantități mici de fillere pentru obraji parcurg un drum lung pentru a restabili forma feței
S-ar putea să pară trist cu schimbările care apar odată cu vârsta. Cu toate astea, aceste schimbări pot fi tratate destul de ușor pentru a restabili un aspect mai tineresc și o armonie facială. Cantități mici de fillere pentru obraji pot fi folosite pentru a ridica obrajii înclinați sau pentru a restabili volumul în obraji plati. Fillerele obrajilor pot fi folosite și pentru a restabili contururile tinere în zona obrazului.
Toate acestea pot fi realizate fără a-ți distorsiona aspectul sau a face să pară că ai făcut ceva. De obicei, se folosesc volume destul de mici de umpluturi pentru obraz. Doar 1-2 mL, administrate pot face o diferență semnificativă, oferindu-vă totuși un rezultat natural. Nimeni nu va observa că ați avut un tratament cu fillere pentru obraz, cu excepția membrilor apropiați ai familiei.

Îmbunătățiți simetria feței cu fillere pentru obraji
În afară de adăugarea de volum la obraji lasati sau ridicarea obrajilor, fillerele pot fi utilizate pentru a îmbunătăți toata simetria fetei. Nimeni dintre noi nu este perfect simetric. Asimetria facială este normală și adesea destul de vizibilă pe fețele oamenilor. Cu toate acestea, dacă asimetria este ceva care vă frământă, aceasta poate fi tratată.
Exista diferite tipuri de fillere pentru diferite aplicații.
Aproape toate fillerele conțin astăzi acid hialuronic. Acidul hialuronic este o substanță naturală din corpul nostru care reține multă apă și menține țesuturile corpului hidratate. Acidul hialuronic natural din corp se formează și se degradează în doar o zi sau două. Acidul hialuronic care este utilizat în fillere a fost stabilizat, pentru a-l rezista mai mult timp de câteva luni și până la un an sau doi.
Astăzi avem la îndemâna geluri cu proprietăți diferite, unele sunt destul de ferme, în timp ce altele sunt mai moi și mai flexibile.
Dacă doriți să ridicați obrajii lăsați sau să creați mai multă definiție pentru obrajii plati, un gel de acid hialuronic ceva mai ferm ar putea fi o alegere bună. Dacă doriți să adăugați un volum moale, un gel mai moale și mai flexibil ar putea fi preferabil. Alegerea corectă a gelului depinde, de asemenea, dacă aveți o acoperire a țesuturilor groasă sau subțire sau dacă zona în care se aplica este foarte dinamica sau nu iar asta tine exclusiv de priceperea esteticianului.

Marca Juvederm, Croma Saypha, Restylane si Teosyal sunt unele dintre cele mai cunoscute si apreciate mărci de fillere dermice și au cea mai variata gamă de produse din lume.