COSMETICA

Tratamente Holy Land

Holy Land Cosmetics – 100% naturale

Holy Land Cosmetics se ocupa cu elaborarea si fabricarea produselor cosmetice profesionale, prezentand solutii ultra moderne in vederea ingrijirii tenului . Este printre primele 10 branduri importante din lume cand vorbim de produse de inalta clasa.

Produsele se adreseaza tuturor tipurilor de ten, repara orice problema cauzata de factorii interni si externi ce ataca pielea. Sunt distribuite exclusiv in cabinete dermatologice, centre SPA, clinici de estetica sau saloane cosmetice.

Sub intreaga atentie a specialistilor ce lucreaza cu produsele, clientii nostri beneficiaza de ultimile noutati aparute in domeniul cosmeticii profesionale, obtinute dupa indelungate cercetari in domeniul ingrijirii pielii si incetinirii proceselor de imbatranire. Printre primele din lume, laboratoarele Holy Land Cosmetics folosesc retete proprii si ultimile inovatii aparute in domeniul cosmeticii, creeaza produse ce au rezultate maxime in a repara toate problemele pielii. Acestea sunt naturale 100 %, contin substante active si extracte naturale si NU AU IN COMPONENTA SUBSTANTE CHIMICE.

In vederea asigurarii unei calitati si eficacitati maxime, produsele sunt in concordanta cu standardele internationale referitoare la sanatatea pielii si calitatea produselor. Laboratoarele Holy Land Cosmetics functioneaza conform tuturor standardelor ISO, avand licenta de la Ministerul Sanatatii din Israel, aprobare de la American FDA si European Colipa, abilitare si notificare de la Ministerul Sanatatii din Romania.