COSMETICA

Tratamente Starvac

Tratamente revolutionare cu Starvac (Franta)

STARVAC este un brand recunoscut in tratamentele corporale si faciale.

Francezii au facut apel la doua tehnici cand au inventat combina L-300:

1.TEHNOLOGIA: acum va putem oferi tratamente faciale cu rezultate vizibile de la prima sedinta, folosind o metoda de tratament facial unica, ce revolutioneaza tratamentul facial clasic – 5 functii speciale, diferite, in acelasi aparat datorita carora, se poate face un tratament facial complet si inovator.

2.CHIMIA: a fost creata o linie cosmetica complexa si specifica, cu activi speciali ce poate fi folosita doar pentru aceasta combina.

Functii ale combinei faciale L300-STARVAC:

- functie de detoxifiere prin curent detoxifiant care actioneaza asupra celulelor si indeparteaza iritatiile, punctele negre, reda luminozitate tenuluisi foarte important ,diminueaza pungile de sub ochi de la prima sedinta.

- functie de tonifiere prin curent tonifiant care actioneaza asupra celulelor si practic remodeleaza fata,realizand: intinderea tesutului, ridurile adanci sunt diminuate iar cele fine dispar, pielea de deasupra arcadei se va ridica vizibil,ovalul fetei mult mai rectiliniu ,barbia dubla redusa si comisura buzelor redresata.

Deasemenea ridurile nazolabiale reduse vizibil.

- peeling cu ultrasunete - indeperteaza cu succes petele pigmentare, indeparteaza celulele moarte , sebumul in exces,punctele negre –fara traume si reechilibreaza PH-ul pielii.

- Cromo-laser - intinerirea pielii cu ajutorul luminii;

- vibroterapie - primele doua functii sunt completate cu succes de aceasta, care stimuleaza circulatia limfatica si activitatea celulara. Acest proces unic ajuta la patrunderea profunda a compusilor activi din produsele utilizate in tesuturile pielii fetei si ale gatului cu efecte imediate, vizibile si de lunga durata.

Toate aceste functii au ca scop refacerea metabolismului facial intern-asigurand regenerarea celulara si o reintinerire globala.

REZULTATELE vorbesc de la sine : o singura sedinta este suficienta pentru un rezultat vizibil imediat dar pentru a-l mentine sunt nevoie de minim 4 sedinte.