COSMETICA

Tratamente Intraceuticals

Intraceuticals - TEHNOLOGIE ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

Utilizată de Celebrităţi, Dermatologi, Chirurgi Plasticieni şi saloane din toată lumea.

Cu rezultate vizibile de la prima sedinta .

Cum functionează?

Cu ajutorul unui aparat pe baza de oxigen hiperbaric reusim să introducem substantele benefice precum Acid Hialuronic, Vitamina A, C, E şi antioxidanţi în stratuile inferioare ale pielii ajungând pănă în Derm. Datorită sinergiei optime între oxigen şi substantele active aparatul cu oxigen hieprbaric este un adevarat revitalizant al funcţiilor vitale ale pielii.

Sistemul acţionează asupra ridurilor de pe faţă, decolteu, mâini, regenerează ţesuturile, hidratează pielea, ameliorează vizibil acneea în toate formele sale, reduce vergeturile iar zonele tratate devenind foarte luminoase.

Modul de actiune al sistemului intraceuticals

Se recomandă 6-7 şedinte de tratament, o şedinţă pe săptămână. Odată terminat ciclul de tratamente este suficientă o şedinţă la 4-6 săptămâni sau o şedinţă trimestrială pentru menţinere. Sedinţă durează 40 – 60 minute în funcţie de problema tratată.

1. Tratamentul Rejuvenare:

Este un tratament non-invaziv destinat ridurilor, liniilor fine şi care sporeşte în mod semnificativ hidratarea.

Cum funcţionează infuzia:

Tratamentul Rejuvenare exploatează trei elemente pentru a atinge rezultate imediate şi semnificative:

A. Oxigenul sub presiune uşoară ajută la depunerea unor substanţe active de sfidare a vârstei în straturile mai profunde ale tenului în acelaşi timp calmând şi răcorind tenul.

B. Serul Unic Rejuvenate conţine Acid Hialuronic uşor şi o combinaţie puternică de vitamine( A, B, C, E) şi antioxidanţi ( aloe vera, ceai verde). Acidul Hialuronic ajută la hidratarea imediată a tenului rezultând o fermitate sporită, riduri şi linii fine sunt reduse, contururi faciale îmbunătăţite şi strălucire generală.

C. Produsele de Suport pentru tratament asigură straturi esenţiale pentru a încapsula şi suplimenta nutrienţii tenului pentru un efect sinergic maxim şi rezultate de lungă durată.

Derularea unei şedinţe intraceuticals

Pasul 1: Infuzia Rejuvenate

Acesta este primul pas în transformarea tenului dvs. Oxigenul presurizat răcoros, calmant, sporeşte absorbţia de ser Rejuvenate şi creşte în mod natural nivelurile de umiditate ale tenului dvs. în timp ce Vitaminele şi antioxidanţii protejează şi apără. O combinaţie de Acid Hialuronic uşor, Vitamine A, C, E şi Ceai Verde rezultă imediat într-un ten mai neted cu riduri şi linii fine reduse, un volum îmbunătăţit şi o fermitate sporită. Tenul dvs. va fi hidratat în profunzime, echilibrat şi va străluci de sănătate şi vitalitate. Rezultatele nu sunt doar imediate ci continuă să se îmbunătăţească în zilele următoare.

Pasul 2: Gel Hidratare Rejuvenate

Intensificaţi şi menţineţi rezultatele dvs. cu produsele de suport pentru tratament. Gel Hidratare Întinerire cu Acid Hialuronic cu o moleculă mai mare asigură următorul strat de hidratare pentru a încapsula umiditatea şi pentru a crea o barieră invizibilă contra pierderii umidităţii. Aplicaţi de două ori pe zi. Utilizaţi Gel Contur Ochi Întinerire în mod special pentru zona delicată a ochilor cu concentraţie dublă de Acid Hialuronic.

Pasul 3: Cremă Liant pentru Umidificare Rejuvenate

Pasul final în procesul de depunere Hialuronică. Acest produs bogat în umiditate conţine Acid Hialuronic multi-categorie ce asigură o hidratare intensă şi un amestec de uleiuri esenţiale – jojoba, macadamia, germen de grâu, migdale dulci – pentru a încapsula umiditatea. Vitaminele A, C, E şi Ceaiul Verde protejează şi apără contra vătămării cauzate de mediu şi îmbătrânirii premature. Acest proces de Depunere Hialuronică oferă o hidratare fără egal şi rezultate de lungă durată. Utilizarea continuă a Produselor de Suport pentru Tratament este un stadiu esenţial în extinderea beneficiilor. Aplicaţi de două ori pe zi şi pregătiţi-vă să fiţi impresionată.

 

2. Tratamentul Opulence:

Este un tratament calmant, relaxant şi potrivit pentru tenul depigmentat. Într-un singur tratament tenul dvs. se va vedea mai întinerit, mai strălucitor si mai luminos. Nuanţa neuniformă a tenului este echilibrată, tenul pare şi se simte hidratat, întinerit, strălucitor şi proaspăt.

Cum funcţionează infuzia:

Tratamentul Opulence exploatează şi el trei elemente pentru a atinge rezultate imediate şi semnificative:

A. Oxigenul sub presiune uşoară ajută la depunerea unor substanţe active de sfidare a vârstei în straturile mai profunde ale tenului în acelaşi timp calmând şi răcorind tenul.

B. Serul Unic Opulenţă conţine Acid Hialuronic uşor, o combinaţie puternică de Vitamine şi antioxidanţi şi un amestec de iluminatori botanici. Acidul Hialuronic ajută la hidratarea imediată a tenului rezultând într-o fermitate sporită, riduri şi linii fine reduse şi contururi faciale îmbunătăţite. Iluminatorii botanici ajută la echilibrarea nuanţei tenului iar Vitamina C protejează şi apără contra vătămării provocate de mediu şi îmbătrânirii premature a tenului.

C. Produsele de Suport pentru Tratament asigură straturi esenţiale pentru a încapsula şi suplimenta nutrienţii tenului pentru un efect sinergic maxim şi rezultate de lungă durată.

Delurarea unei şedinţe

Pasul 1: Infuzia Opulence

Acesta este primul pas în transformarea tenului Dvs. Oxigenul presurizat răcoros, calmant, sporeşte absorbţia de ser Opulenţă şi creşte în mod natural nivelurile de umiditate ale tenului Dvs. în timp ce Vitaminele şi antioxidanţii protejează şi apără. O combinaţie de Acid Hialuronic uşor, Vitamine A, C, E şi Ceai Verde rezultă imediat într-un ten mai neted cu riduri şi linii fine reduse, un volum îmbunătăţit şi o fermitate sporită. Un amestec de iluminatori botanici şi Vitamina C supra-concentrată ajută să se controleze formarea de melanină şi la echilibrarea nuanţei neuniforme a tenului. Tenul Dvs. va apărea hidratat în profunzime, mai luminos şi strălucind de sănătate şi vitalitate. Rezultatele nu sunt doar imediate ci continuă să se îmbunătăţească în zilele următoare.

Pasul 2: Gel Hidratare Opulence

Intensificaţi şi menţineţi rezultatele Dvs. cu Produsele de Suport pentru Tratament. Gel Hidratare Opulenţă cu Acid Hialuronic multi-categorie asigură următorul strat de hidratare pentru a încapsula umiditatea şi crea o barieră invizibilă contra pierderii umidităţii. Conţine un amestec de iluminatori botanici şi Vitamina C supra-concentrată ce are ca ţintă nuanţa neuniformă a tonului. Aplicaţi de două ori pe zi. Utilizaţi în acest stadiu şi Gel Contur Ochi Întinerire – cu formulă specială pentru zona delicată a ochilor cu concentraţie dublă de Acid Hialuronic multi-categorie.

Pasul 3: Cremă Opulence

Pasul final în procesul de depunere Hialuronică. Acest produs bogat în umiditate conţine Acid Hialuronic multi-categorie ce asigură o hidratare intensă şi un amestec de iluminatori botanici şi Vitamina C supra-concentrată –pentru a încapsula umiditatea şi ajuta la refacerea strălucirii naturale a tenului. Acest proces de Depunere Hialuronică oferă o hidratare fără egal şi rezultate de lungă durată. Utilizarea continuă a Produselor de Suport pentru Tratament este un stadiu esenţial în extinderea beneficiilor. Aplicaţi de două ori pe zi şi pregătiţi-vă să fiţi impresionată.

 

3. Tratamentul Atoxelina:

Cu o singură Infuzie Atoxelene liniile expresiei Dvs. se vor calma în mod vizibil. Pentru beneficii maxime sunt recomandate infuzii repetate săptămânal timp de şase săptămâni. Liniile expresiei devin mai netede, mai ferme şi reduse în mod vizibil, conturul ochilor mai definit iar buzele rotunjite. Menţineţi această schimbare pozitivă cu o Infuzie Atoxelene la fiecare patru până la şase săptămâni.

Cum funcţionează infuzia:

Tratamentul Atoxelene exploatează trei elemente pentru a atinge rezultate imediate şi semnificative:

A. Oxigenul sub presiune uşoară ajută la depunerea unor substanţe active de sfidare a vârstei în straturile mai profunde ale tenului în acelaşi timp calmând şi răcorind tenul.

B. Serul Unic Atoxelene conţine un complex concentrat de calmare a tenului ce are ca ţintă ridurile şi liniile expresiei fără pierderea expresiei faciale. Calmează şi reduce vizibil ridurile şi liniile fine fără durere sau injecţii.

C. Produsul de Suport pentru Tratament este un aplicator portabil ce calmează şi reduce vizibil ridurile şi liniile fine şi poate fi luat oriunde. Aplicati pe zonele afectate din jurul frunţii, ochilor şi liniilor zâmbetului. Utilizati de doua ori pe zi. Rezultate optime atinse in 30 de zile

 

Ce spun clienţii dupa o şedinţă cu Intraceuticals?

Rezultate instante vizibile, o piele mai stralucitoare;
Pielea este hidratata in profunzime, oferind volum si definire;
Se reduc liniile fine, ridurile si petele iar textura si tonusul general al pielii sunt îmbunătăţite;
Se stimulează producţia de colagen si elastină ;
Oferă confort pielii uscate, sensibile sau stresate;

PLUS…..

Este o metoda relaxanta, non-invazivă, fără reactii adverse şi naturală;
Make-up-ul poate fi aplicat imediat după tratament;
Este un tratament independent ce poate îmbunătăţi şi prelungi beneficiile tratamentelor de microdermoabraziune, peeling si alte tratamente de ingrijire ale pielii.

Tratamentul cu Intraceuticals poate fi de asemenea aplicat pentru a vindeca / reduce diferite probleme ale pielii:

- Acnee
- Arsuri solare
- Cicatrici
- Rosaceea
- Cuperoza
- Dermatita
- Ezeme
- Psoriazis

Intrebări frecvente:

Ce se intampla daca clientul utilizeaza alte produse de ingrijire ale pielii?

Intraceuticals este un brend de nişă şi a fost formulat să lucreze împreună cu orice linie de produse şi / sau tratamente profesionale chiar îmbunătăţind rezultatul acestora.

Există contraindicaţii pentru tratamentul cu Intraceuticals?

Cu tratamentele Intraceuticals, contraindicaţiile sunt menţinute la un nivel minim. Sunt foarte puţine ingrediente care ar putea provoca reactii adverse. Cu toate acestea, ca o măsură de siguranţă, produsele cu ingrediente imprevizibile, cum ar fi acizi alfa hidroxy, acidul retinoic şi hidrochinionă nu ar trebui să fie aplicate înainte sau după tratamentul Intraceuticals. Clietul trebuie să aştepte 24-48 de ore înainte să reintroducă AHA, acidului retionic sau hidrochinona în regimul lor de îngrijire la domiciliu.

Sunt tratamentele Intraceuticals sigure pentru toate tipurile de piele?

Tratamentul Intraceuticals poate fi folosit pe toate tipurile de piele (sensibile, rozacee, etc). Acest tratament poate fi, de asemenea, recomandat ca un tratament calmant după soare sau după ce pielea a fost expusă la diferite condiţii de vânt.

Intraceuticals este tratamentul facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume. Este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor care inlocuieste cu succes unele tratamente invazive .Intraceuticals reuseste cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbaric sa introduca in straturile profunde ale pielii substante benefice precum acid hialuronic, vitamine (A,C,E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde).

Intraceuticals este in primul rand un tratament bazat pe tehnologia oxigenarii hiperbarice si pe infuzia in profunzime a serurilor special create.
Sistemul Intraceuticals se adreseaza cauzei aparitiei ridurilor si degradarii pielii cauzate de imbatranire; acesta furnizeaza un flux continuu de oxigen printr-un aparat special si utilizeaza seruri cu molecule transportoare pentru facilitarea introducerii ingredientelor cheie in piele. Acesta tehnologie duce la o hidratare superioara, dar se pot face tratamente specifice cum ar fi tratament antiacneic, albire, rejuvenare sau anti-rid. Rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta, tenul arata mai fresh si bine hidratat din interior, ridurile sunt drastic reduse, pielea este oxigenata si este stimulata productia de colagen si elstina. Pentru fiecare tratament este necesar un numar de 6 sedinte pentru rezultate spectaculoase.