TERAPII
CORPORALE

Ultrasunete focusat

Ultrasunetele creeaza micro vibratii invizibile, localizate profound in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime, asa cum tonalitatea ridicata a unei cantarete de opera poate sparge un pahar.

Undele ultrasunete vibreaza de un million de ori pe secunda, ducand la efect de curatare a grasimilor si de incalzire. Ultrasunete simuleaza efectul unei diete, prin topirea grasimilor si eliminarea acestora din organism.

Masajul ultrasonic penetreaza in grasimea subcutanata intre 4 si 5 cm sub piele, cu vibratii fine ce lucreaza cu un million de herti pe secunda pentru a creea acelasi efect ca cel al unei diete.

Tratamentul sonic se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire: abdomen, salduri, fund, coapse, brate,

Aparatul cu ultrasunete este destinat in special tratamentelor corporale si faciale:

– atenuarea nodulilor celulitici si reconturarea/ distrugerea adipozitatilor localizate (asa numitele pernite de grasime), distrugere obtinuta prin actiunea mecano- termica a aparatului cu ultrasunete, actiune care duce pana la dizolvarea adipozitatilor, facandu-le astfel mult mai usor de eliminate din organism;

– imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, prin patrunderea in profunzime a produselor profesionale aplicate pe corp, pe fata, gat, sani – creme si lotiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, pentru fermitate sau vergeturi, accelerarea circulatiei sanguine si a hidratarii in profunzime a pielii