TERAPII
CORPORALE

Biostimulare

Clinica noastra are trei aparate de electrostimulare si in functie de ce dorim sa realizam hotaram care va fi folosit.

Aparat de BIOstimulare ULTRATONE PRO 20 , cu 10 iesiri electronice separate ce furnizeaza impulsuri la 20 de electrozi cu controlul individual al intensitatii, folosit in terapiile corporale si faciale, ce utilizeaza cel mai revolutionar concept: sisemul de stimulare bioptica.
Tipuri de programe:
Slabit si modelare : scadere in cm/greutate, slabire rapida, slabire, anti-celulita, slabit postnatal , tonifiere musculara, post-natal, exercitiu fizic profund, drenaj limfatic,detoxifiere, antrenamente sportive, terapie;
Cu acest aparat se poate modela tot corpul deodata si in plus, pentru fiecare zona poate fi ales simultan un program diferit din cele 60 de programe cate are aparatul.

Aparat de electrostimulare BODY GUARD, ce dispune de 6 iesiri electronice separate, ce asigura 12 ( sau 24) de electrozi cu un control individual al intensitatii , cu aplicabilitate in :
tratamente estetice pentru remodelare corporala, tratamente sportive pentru tonifiere si potentare a musculaturii,tratamente de contractie a unui muschi sau a unei grupe de fibre musculare, efectul de vasodilatatie.
Cu ajutorul aparatului putem modela o parte din corp, respectiv abdomen, solduri,coapse sau brate.

Aparat de biostimulare ULTRATONE , ” SALON 10 ULTRAPLUS” cu 5 iesiri electronice separate si 10 electrozi. Aparatul emite impulsuri de frecvente diferite pentru a stimula, tonifia si reintinerii zonele tratate.
Tipuri de tratamente posibile cu ultraton 10 plus: lifting facial nechirurgical.