TERAPII
CORPORALE

Venus Legacy lifting

Ce este tratamentul cu Venus Legacy?

Cu Aparatul Venus Legacy se realizeaza tratamente corporale si faciale, medicale, non-invazive care aduc un beneficiu semnificativ in reducerea laxitatii si tonifierea dermului.
Tehnologia Venus Legacy se bazeaza pe rezultatele excelente datorate combinatiei sinergice a trei terapii intr-una: campurile de radiofrecventa multipolara (RF), campurile electromagnetice pulsate (PEMF) si vacuumul pulsat.
Aparatul are 4 aplicatoare: aplicatoarele Body 4D si Octi Polar recomandate zonelor mari de lucru (coapse, fese, abdomen si flancuri) si aplicatoarele Face 4D si DiamondPolar potrivite pentru zona fetei si alte zone corporale mici ( brate, gusa) .
Aplicatoarele 4D Body și 4D Face sunt echipate cu o nouă tehnologie VariPulse, ceea ce le face mai eficiente pentru conturul corporal, liftingul pielii si reducerea celulitei.
Aceasta tehnologie inovatoare asigura o patrundere in tesut pana la 4,5 cm ceea ce confera siguranta unui rezultat deosebit, permitand acumularea rapida si sigura a caldurii in hipoderm.
Efectul RF multi-polar este amplificat de campurile electromagnetice pulsate (PEMF), un mecanism non-termic emis prin electrozii aplicatorului iar prin incalzirea sinergetica se obtine stimularea directa a fibroblastelor si a angiogenezei, inducand proliferarea fibroblastelor, ceea ce duce la o sinteza crescuta de colagen.

 

 

Cum functioneaza Venus Legacy?

Ca la orice tratament corporal profesional, mai intai se face o evaluare corecta a zonei pe care dorim sa o tratam astfel incat sa alegem exact aplicatorul potrivit. Atunci cand exista o laxitate excesiva a zonei de lucru, nu se recomanda utilizarea aplicatorilor cu vacuum pulsat ci se aleg doar aplicatorii cu radiofrecventa multipolara si unde electromagnetice pentru a lifta cat mai mult posibil tesutul. Aplicatorii cu tehnologia VariPulse sunt potriviti cand tesutul este mai fibros si indurat astfel incat vacuumul sa ajute la spargerea nodulilor celulitici.
Se aplica in aria de lucru glicerina iar apoi aplicatorul ales va fi pus in contact cu epiderma, plimbandu-se usor pe toata suprafata de lucru. Aparatul este dotat cu ecran inteligent unde terapeutul poate vedea daca tesutul s-a incalzit suficient si temperatura de la suprafata pielii este mentinuta la 40-41 grade Celsius (iar in hipoderm 70 grade), dar nici nu este depasita pentru a nu creea disconfort. Tratamentul este foarte relaxant, desi la nivelul hipodermului (in ultimul strat al pielii) temperatura ajunge pana la 70 grade, pacientul nu va simti decat o usoara caldura in zona tratata. Mișcarea netedă și mecanismul de racire a aerului în piele a VariPulse-ului ™ asigură un tratament foarte confortabil pentru pacient.
Dupa terminarea sedintei zona prezinta un usor eritem (roseata) care dispare in maxim o ora.

 

Cand vor fi vizibile rezultatele?

Rezultatele sunt efectiv vizibile imediat: tesutul va fi mai tonifiat, denivelarile datorate celulitei diminuate semnificativ iar zona lucrata subtiata. Conturul corporal este imbunatatit prin efectul de lipoliza (topire a grasimii). Este excelent de ales inainte de a merge la un eveniment, pentru a avea de exemplu brate mult mai aspectuoase, cu o piele mai neteda, un abdomen mai redus si tonifiat sau fese mai bine conturate.

 

Efecte secundare și riscuri

Terapia nu se recomanda persoanelor care au neoplasm, hepatita cronica, insuficienta renala, boli de piele, sau placute metalice in zona tratata.
Pentru persoanele care nu prezinta contraindicatii nu exista efecte adverse. Nu se recomanda imediat dupa tratament expunerea la soare sau solar (1 zi) si nici bai fierbinti sau sauna calda.
De obicei, puteti reveni la majoritatea activitatilor dvs. normale imediat dupa tratament.
Poate aparea un eritem usor care va fi doar temporar.

 

De cate sesiuni am nevoie?

In general se recomanda o sesiune de 6 sedinte de 30 sau 60 min (in functie de marimea zonei tratate) pentru a putea mentine cat mai mult timp beneficiile tratamentului.
Tratamentele de intretinere sunt de asemenea foarte importante si se pot face odata pe luna, o sedinta de 60 minute.

 

Cat dureaza recuperarea?

Procedura permite pacientilor sa revina imediat la activitatea zilnica. Deoarece procedura este non invaziva, nu este nevoie de timp de recuperare.

 

Care sunt beneficiile tratamentului Venus Legacy?

- Venus Legacy este singurul dispozitiv medical estetic din industria modelarii corporale cu VariPulse avansat (integrat în aplicatoarele corporale si faciale 4D).
- Furnizeaza o aspirație pulsabila reglabila (presiune atmosferică pozitiva si negativa) care faciliteaza o lipoliza eficienta si o penetrare mai profunda a energiei.
- Ajuta la dislocalizarea depunerilor de grasimi subcutanate si a celulitei
- Creste circulația sangelui, stimuleaza drenajul limfatic și sporeste efectul de lipoliza avand ca efect reducerea aspectului celulitei si reconturarea corpului.
- Asigura siguranta si confortul pacientului si duce la rezultate clinice mai consecvente si mai previzibile.
- Venus Legacy este un tratament extrem de usor de utilizat.