TERAPII
CORPORALE

Vela Shape III

Atunci cand vă doriți rezultate rapide si nu aveti timp sa mergeti foarte des intr- o clinica de estetica, atunci VelaShape III este ceea ce căutați! 

AVANTAJELE TRATAMENTULUI

  • Fără disconfort și timp de recuperare cu rezultate extrem de vizibile de la prima sedinta;
  • Imbina patru tipuri diferite de terapii intr-una singura iar din acest motiv se obtin rezultate immediate cu un număr mai mic de ședințe față de alte tratamente
  • Putere mai mare a radiofrecvenței fata de orice alt aparat existent pe piata ceea ce face ca timpul de tratament sa se micsoreze considerabil
  • Confort și siguranță crescute pentru pacienți
  • Prin înlănțuirea unor tehnologii puternice precum tehnologia elos (obținută prin combinarea radiofrecventei bipolare și infrarosului), vacuumul și masajul cu role mecanice, se asigură rezultate excelente într-un timp scurt. Toate cele 4 tehnologii lucrează concomitent asupra zonei tratare, fiecare îndeplinindu-și un rol precis:

Radiofrecvență. Armă revoluționară eficace, încălzește dermul, produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor și provoacă o stimulare a fibrelor de colagen și elastină, totodată sintetizează colagen nou. Această reacție stimulează o retracție optimă și o restructurare/remodelare a pielii.

Infraroșu. Elimină rezistența pielii la curentul electric și stimulează metabolismul, activitatea celulară și resorbția edemelor, aducând mai mult oxigen și un schimb celular îmbunătățit.

Vacuum Pulsat. Mobilizarea obținută prin vacuum îmbunătățește fluxul sanguin și limfatic, favorizează eliminarea reziduurilor și ajută la ”dezlipirea” țesuturilor cutanate și subcutanate, pentru a facilita obținerea unor rezultate eficiente potentate foarte mult de prezenta concomitenta a radiofrecventei si a luminii infrarosii.

Role Mecanice. Permit realizarea unui tratament blând și agreabil și îmbunătățesc aspectul pielii. Masajul endermologic il gasiti si la alte tipuri de aparate insa este de sine statator ( nu se combina cu alte terapii concomitent) ceea ce face ca rezultatele sa apara mai greu, sa nu fie atat de vizibile desi se efectueaza un numar mult mai mare de sedinte !!!!!

Mecanism precis și eficient
Având la bază redutabila tehnologie elos (radiofrecvență bipolară și infraroșu), VelaShape III determină încălzirea celulelor de grăsime (adipocite), a septurilor fibroase care fac legătura între acestea, precum și a fibrelor de colagen. Designul noilor aplicatoare permit o penetrebilitate mai mare a căldurii, ceea ce determină îmbunătățirea circulației sangvine și a drenajului limfatic, stimulând activitatea fibroblastelor.
 
Rezultatele acestei acțiuni sunt:

- reducerea laxității pielii fără intervenție chirurgicală

- tonifiere intensă

- eliminarea celulitei

- îmbunătățirea texturii pielii

După tratamentul VelaShape 3, zona tratată devine mult mai fermă și întinsă, eliminându-se neplăcutul aspect de „piele lăsată” precum și de coajă de portocală.
Aplicatoarele speciale ale aparatului permit realizarea de protocoale de tratament personalizate, astfel încât pacienții să atingă rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Numărul de ședințe necesar diminuării celulitei cu un grad se reduce aproximativ la jumătate față de antecesorul tratament VelaShape iii, astfel fiind suficiente un număr de 4 ședințe pentru cele mai bune rezultate!