DERMATOSCOPIE

Foto finder ATBM

FotoFinder bodystudio ATBM

Fotografiere totala a corpului si dermatoscopie

Noua metoda de scanare a corpului in doar cateva minute!

Noul sistem FotoFinder bodystudio ATBM ofera o procedura completa de scanare a pielii din cap pana in picioare in putin timp si la o calitate inalta. In primul rand: camera este pozitionata complet automat. Dupa cateva minute toate pozele sunt salvate si noul Bodyscan ATBM le compara automat cu imaginile efectuate la ultima examinare.

Tehnologia ATBM
Pielea este cel mai mare organ, de aceea este nevoie de mult timp pentru a-l analiza. Noul BodyStation ATBM este o procedura care revolutioneaza tehnicile de depistare a cancerului de piele: procesul de captare asistata de software si pozitionarea complet automata a camerei reduc la minimum timpul procedurii. Cu ajutorul tehnologiei SmartMatch, sistemul genereaza o imagine de anasamblu de pana la 72 megapixeli pentru fiecare parte a corpului. Odata ce pozele de follow-up au fost salvate, noul BodyScan le compara automat cu cele de baza si va ajuta sa observati schimbarile aparute.

Metoda de prevenire a cancerului de piele

Multe melanoame de novo (din senin) apar chiar si in cazul persoanelor care nu au alunite, De aceea, fotografierea completa a corpului, si dermatoscopia digitala sunt, fara indoiala, cea mai buna metoda de monitorizare a pacientilor care au riscul de a dezvolta cancer de piele. FotoFinder ATMB Tower seteaza standarde noi, intrucat ofera pacientilor dumneavoastra o documentare video avansata. Sistemul monitorizeaza fiecare nev in parte si intreaga suprafata a pielii.

Cartografiere completa a corpului in combinatie cu dermatoscopie

FotoFinder Bodystudio ATBM combina cartografierea completa a corpului cu dermatoscopia mai bine ca niciodata. In cateva secunde, toti nevii sunt numarati digital din toate pozele realizate la nivelul corpului, iar imaginile dermatoscopice sunt capturate si alocate numerelor. Daca este necesar, Moleanalyzer poate oferi imediat o a doua opinie cu scor de malignitate.

Detectare rapida a nevilor noi sau modificati

Pacientii care au un risc crescut de a dezvolta cancer de piele sunt examinati la intervale scurte de timp. Imaginiile de follow-up sunt, de asemenea, capturate automat in timpul controalelor. De indata ce pozele sunt salvate, BodyScan ATBM le compara imediat cu cele realizate la consultatia precedenta cu scopul de a observa modificarile care au aparut la nivelul nevilor.

Securitate maxima pentru pacienti

Procedura FotoFinder Bodystudion ATBM poate fi integrata cu usurinta in practica de zi cu zi, intrucat reduce la minimum timpul de efectuare a screeningului pentru toata suprafata corpului. Sistemul de operare este usor de folosit, motiv pentru care poate fi utilizat si de catre asistenul dumneavoastra. 100% automat, rapid si extrem de precis, FotoFinder bodystudio ATMB ajuta la stabilirea clara a diagnosticului.

Avantaje FotoFinder bodystudio ATBM

- ATBM Tower instalat cu FotoFinder hardwer de calitate
- Sistem de camere Reflex cu sistem de iluminare FotoFinder BodyFlash
- Camera pozitionata rapid si automat
- Dermatoscop Full HD live
- Bodyscan ATBM care depisteaza modificarile
- Moleanalyzer cu scor de malignitate
- Sistem de pozitionare laser si functie ghost pentru imagini reproductibile
- Rapoarte detaliate pentru pacientii dumneavoastra
- Tehnologie SmartMatch pentru corp, de pana la 72 megapixeli
- Bodyscan ATBM porneste automat si lucreaza intr-o maniera de economisire a timpului destinat procedurii
- Fuziune unica a fotografiilor realizate si a dermatoscopiei
- Procedura intuitiva si simpla poate fi efectuata si de catre un asistent.