ESTETICA
MEDICALA

SKINBOOSTER VITAL

Ce este Restylane Skin Booster

Restylane Skin Boosters este o modalitate alternativa de a va hrani pielea, special conceputa pentru a-i oferi o hidratare profunda, intensa si durabila, creand un aspect proaspat si natural.
Tratamentul implica aplicarea unor microinjectii, cu acid hialuronic (AH), care imbunatateste fermitatea, elasticitatea și stralucirea pielii. AH se gaseste in mod natural in corp, unde mentine hidratarea pielii. Pe masura ce imbatranim, calitatea AH scade, iar Restylane Skin Boosters ofera posibilitatea de a completa si mentine nivelurile naturale de hidratare din interior.

Cum funcționeaza

Dupa varsta 20 de ani, fibroblastele din piele inceteaza sa mai produca in mod natural o mare parte din elastina, colagen si acid hialuronic. Restylane Skin Boosters este un tratament, cu trei sesiuni la un interval de 3-8 saptamani distanta. Repetarea sedintelor mareste productia celulara proprie ceea ce confera un efect de durata tratamentului. Adaugarea de acid hialuronic actioneaza ca un agent de umplere dermica, conferind pielii un aspect mai tineresc si mai luminos din interior.

Cele mai multe boostere sunt concepute pentru a fi realizate intr-un pachet de 2 sau 3 sesiuni. Imbunatatirea completa poate dura aproximativ 4 saptamani, iar apoi se face o sedinta la 6 luni pentru mentinerea efectului timp indelungat. Boosterii s-au dovedit a imbunatati elasticitatea, fermitatea, netezimea si hidratarea pielii. Deoarece pielea ta este profund hidratata, liniile fine si ridurile se diminueaza, pielea arata mai plina si ramane hidratata mai mult timp. S-a demonstrat chiar ca imbunatatesc aspectul cicatricilor acneice.

Etapele tratamentului

Desi pot fi observate variatii in functie de produsele utilizate, protocolul de injectie pentru skinboosters este in general similar.
Dupa dezinfectarea pielii din zona tratata, se aplica o crema anestezica dupa care produsul este injectat in dermul mijlociu/profund folosind un ac foarte fin sau o canula flexibila.
Restylane Skin Boosters este injectat in piele în cantitati mici cu ajutorul unui ac foarte fin. Tratamentul imbunatateste nivelurile naturale de hidratare si mareste productia de colagen si elastina in straturile mai profunde ale pielii. La randul sau, aceasta imbunatateste textura si aspectul suprafetei pielii.
Tratamentul este rapid, durand de obicei aproximativ 30 de minute.

Beneficii si efecte:

Restylane Skin Boosters imbunatateste fermitatea, elasticitatea si stralucirea pielii intr-un mod subtil si gradual, natural si revigorant. Microinjectiile stimulează fibroblastele sa produca mai mult acid hialuronic, colagen si elastina, ceea ce inseamna ca tratamentul produce beneficii pe o perioada mai indelungata.
- Imbunatateste in profunzime hidratarea pielii,
- Piele ferma, intinsa cu aspect definit,
- Confera stralucire tenului,
- Intarzie aparitia primelor riduri,
- Atenueaza efectele foto-imbatranirii,
- Umple ridurile existente,
- Stimulează productia de colagen de catre organism.

Avantaje

- Nu necesita timp de recuperare,
- Se poate trata cu succes orice zona: ochi, gura, gat, dosul palmelor,
- Este complet nedureros,
- Rezultate vizibile dupa prima sedinta,
- Se poate efectua la orice varsta.