LIFTING
FACIAL

Cu fire

Lifting facial cu fire de suspensie

Lifting-ul  facial / corporal prin fire bio-resorbabile PDO este o metoda noua de lifting nechirurgical. Firele PDO ( Polidioxanona) sunt folosite de peste 25 de ani in chirurgia generala si cardio-vasculara, fiind utilizate la realizarea suturilor . Aceste fire sunt metabolizate incet de organismul nostru in 4-8 luni de zile.

Procedura de lifting este foarte simpla si consta in  introducerea  firelor la nivel subcutan  printr-o tehnica speciala, crearea unui efect de lifting instant  si de sustinere a pielii. In urmatoarele 3 luni in jurul firelor se va creea o fibroza, tesut nou si dens, firele resorbindu-se si stimuland un proces de colagenoza  si de regenerare a pielii, prin productie locala de colagen si elastina.

Astfel acest tip de procedura este indicat in special pentru pacientii care doresc sa evite liftingul chirurgical si doresc in acelasi timp si un proces de regenerare intern al pielii, avand un  efect imediat si de lunga durata (2 ani).

Procedura este foarte sigura, deoarece nu exista  reactii alergice la produs. Nu implica nicio perioada de intrerupere a activitatilor sociale. Nedureos. Previne imbatranirea prematura.

 

Lifting facial: Ridica pometii, diminueaza santul nazo-labial, atenueaza ridurile, reduce volumul barbiei, netezeste / diminueaza excesul de piele la nivelul gatului.

Procedura poate fi completata si de tratamente cu botox, acid hialuronic si terapia vampir care este folosita cu succes in combinatia cu fire de lifting.

Se realizeaza si :

* Relaxarea – muschilor fetei;

* Restaurarea – volumului facial;

* Rejuvenarea – tegumentului;

* Rearanjarea – structurilor cazute si redefinirea conturului fetei. ridicare pometi;

* Atenueaza ridurile faciala;

* Reduce volumul barbiei;

* Celulita, tesuturi ramase dupa procedurile de liposuctie si modelare corporala.