Clinica de estetica medicala si remodelare corporala Ultratonique Craiova | Ramnicu Valcea

Ultratonique Craiova

Ultratonique-Craiova-82
ULTRA TONIQUE –  10 ani de experienta in domeniu

 Clinica de estetica medicala si remodelare corporala Ultra Tonique – a fost  infiintata in anul 2004 si a fost primul cabinet deschis in Craiova  cu acest profil.

 La ULTRA TONIQUE  intr-o locatie foarte eleganta si primitoare in acelasi timp, puteti beneficia de cele mai noi tratamente in domeniul esteticii faciale si corporale ce se realizeaza cu aparate de ultima generatie.

Tratamente complete pentru piele : stergere riduri,lifting nechirurgical, pete pigmentare, cuperoza , acnee .  Pentru tratarea pielii reusim sa aducem intr-un singur loc  cele mai moderne tehnologii din medicina estetica precum platforma SYNCHRO REPLA:Y laser Nd:Yag , Alexandrite si tehnologie IPL , tehnologie SPL, radiofrecventa fractionata e-Matrix,  tratamente PRP-„Terapia vampir”, tratamente anti aging- toxina botulinica, acid hialuronic, mezolift , Intraceuticals .

Tratamente cicatrici,  leziuni vasculare, vergeturi  realizate cu  platforma SYNCHRO REPLA:Y laser Nd:Yag si cu tehnologia de ultima generatie radiofrecventa fractionata subablative E-Matrix .

Epilare definitiva cu laser Alexandrite ( fara durere !) si epilare definitiva SPL.

Tratamente corporale : este domeniul in care avem cea mai mare experienta din Oltenia  si la Ultra Tonique gasiti cea mai larga gama de tratamente corporale de top: criogenare, radiofrecventa tripolara, infrarosu, ultrasunete, presoterapie, vacuum, biostimulare, terapie prin vibratii mecanice,  mezoterapie,termosauna-impachetari.

Experienta in domeniu si tehnologiile de ultima generatie  ne-au adus  un  renume in estetica faciala si remodelarea corporala . La obtinerea acestor rezultate  contribuie permanent  profesionalismul si experienta medicilor si asistentilor medicali  ce  fac parte din echipa noastra. Pentru a putea fi in permanenta informati si a avea un nivel ridicat de training in fiecare an participam la Congrese Internationale de estetica medicala si astfel aducem la Ultra Tonique si experienta clinicilor din intreaga lume.

Medic primar dermatolog  Luminita Predoi

Medic primar chirurgie vasculara Camelia Raduletu

Nutritionist dietetician Adelina Vrapcea

Asistent medical Dana Boboc

Asistent medical  Dana Georgescu

Asistent medical Melania Vatau

Estetician dermato-cosmetica Anca Pasat

Estetician dermato-cosmetica Andrada Teslici   

Ultratonique-Craiova-84 Ultratonique-Craiova-83  Ultratonique-Craiova-81 Ultratonique-Craiova-67

Ultratonique-Craiova-6 Ultratonique-Craiova-7

Ultratonique-Craiova-47 Ultratonique-Craiova-68 Ultratonique-Craiova-69

logo Ultratonique small

Leave a Reply