Clinica de estetica medicala si remodelare corporala Ultratonique Craiova | Ramnicu Valcea

Biostimulare

Salonul nostru are trei aparate de electrostimulare si in functie de ce dorim sa realizam hotaram  care va fi folosit.

Aparat  de BIOstimulare ULTRATONE PRO 20 , cu 10 iesiri electronice separate ce furnizeaza impulsuri la 20 de electrozi cu controlul individual al intensitatii, folosit in terapiile corporale si faciale, ce utilizeaza cel mai  revolutionar concept: sisemul de stimulare bioptica.

Ultratonique-Craiova-30

Tipuri de programe:

  • Slabit si modelare : scadere in cm/greutate, slabire rapida, slabire, anti-celulita, slabit postnatal , tonifiere musculara, post-natal, exercitiu fizic profund, drenaj limfatic,detoxifiere, antrenamente sportive, terapie;

Cu acest aparat  se poate modela tot corpul deodata  si in plus, pentru fiecare zona poate fi ales  simultan  un program diferit din cele 60 de programe cate are aparatul.

Aparat de electrostimulare  BODY GUARD , ce dispune de 6 iesiri electronice separate, ce asigura 12 ( sau  24) de electrozi cu un control individual al intensitatii , cu aplicabilitate in :

  • tratamente estetice pentru remodelare corporala, tratamente sportive pentru tonifiere si potentare a musculaturii,tratamente de contractie a unui muschi sau a unei grupe de fibre musculare, efectul de vasodilatatie.

Cu ajutorul aparatului putem modela o parte din corp, respectiv abdomen, solduri,coapse sau brate.

Ultratonique-Craiova-32

Aparat de biostimulare ULTRATONE , ” SALON 10 ULTRAPLUS” cu 5 iesiri electronice separate si 10 electrozi. Aparatul emite impulsuri de frecvente diferite pentru a stimula, tonifia si reintinerii zonele tratate.

Tipuri de tratamente  posibile  cu ultraton 10 plus: lifting  facial  nechirurgical.

Ultratonique-Craiova-26

Ultratonique-Craiova-47

Leave a Reply