Clinica de estetica medicala si remodelare corporala Ultratonique Craiova | Ramnicu Valcea

Criogenare

Fiecare dintre noi are un numar finit de celule adipoase. Un adipocit contine apa, glicerol si acizi grasi (pana la 5 tipuri). CoolTech® este singurul capabil sa distruga patru din cei cinci acizi grasi, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatura de – 43 de grade Celsius.

13

Rezultate
In medie, stratul de grasime este redus circumferential cu cca 5.3 cm ± 1.3 cm.
Aceste rezultate sunt vizibile dupa 3 saptamani de la prima sedinta.

Aplicatori
Doua aplicatoare trateaza zonele intr-o singura sedinta. Fiecare este independent si are propriul sistem de control si vacuum.

Ultratonique-Craiova-21

Etape

1. Efectul de vacuum al CoolTech® retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.
2. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
3. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata.
4. Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

Ultratonique-Craiova-20

Criogenarea si vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminand cca. 30 % din grasime intr-o singura sedinta.

Zone de tratament

  • Abdomen
  • Fese
  • Genunchi
  • Solduri
  • Coapse
  • Picioare

Tratament eficient si sigur

Odata distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale , pentru că organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.

Ultratonique-Craiova-22

Ultratonique-Craiova-19

Leave a Reply