Clinica de estetica medicala si remodelare corporala Ultratonique Craiova | Ramnicu Valcea

Tratamente Skeyndor

Tratamente SKEYNDOR

SKEYNDOR este o companie infiintata in anul 1966 in Barcelona – Spania, producatoare a unei game complexe de produse cosmetice, inregistrata sub marca SKEYNDOR. Este  prezenta pe piata in peste 25 de tari din intreaga lume si este lider pe piata produselor cosmetice din Spania, fiind de asemenea printre cele mai renumite companii de ingrijire a pielii din Europa si considerata de Trade Magazine printre primele 15 companii din lume, studiu facut pe baza cifrei de afaceri si a notorietatii brand-ului.

SKEYNDOR, in dorinta obtinerii calitatii totale, a semnat diverse acorduri in sensul cooperarii cu Universitatea din Barcelona, in mai multe domenii, cum ar fi cercetari cu privire la ingredienti noi si texturi, si mai nou, provocarea in ceea ce priveste combinarea de materiale textile cu cosmetice, in ideea obtinerii eficacitatii celei mai inalte in imbunatatirea conditiei pielii, cum ar fi de exemplu remodelarea corporala.
Compania respecta standardele COLIPA si CTFA in privinta produselor cosmetice, in plus, compania  urmeaza cu strictete practicile recomandate de producere a cosmeticelor din 1999; din anul 1980 SKEYNDOR este in consiliul de conducere al STAMPA (Spanish Cosmetics & Toiletry Manufacturers) o organizatie care este un birou recunoscut in COLIPA (EU);
SKEYNDOR detine un centru international de training , situat in Barcelona, pe o suprafata de 400 mp, dedicat educarii esteticienilor.
SKEYNDOR a incheiat acorduri de exclusivitate cu distribuitori pentru produsele sale in 25 de tari din nordul Americii, tari din EU, Asia, Australia si  Orientul Mijlociu.
In 1995 SKEYNDOR a obtinut premiul de excelenta „Laus de Oro” acordat pentru design si calitate, liniei NATURAL DEFENCE.In iunie 2003, Camera de Comert a Barcelonei a oferit companiei premiul de excelenta in cucerirea pietelor extrem de competitive, cum ar fi de exemplu Canada si Japonia.

Exista o gama foarte variata de tratamente Skeyndor si de asemenea produse de ingrijire pentru acasa : tratament pentru liftingul si fermitatea tenurilor obosite , tratamente speciale pentru ochi si buze,  pungile de sub ochi si stresul acumulat in zona ochilor sunt tratate in mod eficient.

 

Leave a Reply