Clinica de estetica medicala si remodelare corporala Ultratonique Craiova | Ramnicu Valcea

Laser

Etapele procedurii

  • Zona supusă procedurii va fi curățată și dezinfectată. Dacă zona prezintă nevi pigmentari (alunițe), aceștia vor fi acoperiți cu un creion alb pentru a evita ca lumina să nu fie preluată de melanină din aceste structuri pigmentare
  •  Se introduc setările în aparat: fototipul pacientului și tipul firului de păr
  •  Specialistul va aplica pulsurile pe toată suprafața zonei tratate, iar pe durata procedurii, atât specialistul, cât și pacientul vor purta ochelari de protecție

 

Confort total cu noul sistem de racire

DEKA a integrat o tehnologie extrem de functionala de racire a pielii in toate dispozitivele sale de mana. Proiectat dupa sisteme inovatoare, sistemul de racire a pielii la contact SmartCooler reduce timpul de recuperare, minimizand caracterul invaziv al tratamentelor si facandule practic complet nedureroase. Confort total pentru pacient, siguranta maxima pentru medic.

 

Ce se recomanda după tratament?

  • După tratamentul cu laser, poate apărea o ușoară senzație de căldură locală sau usturime, care pot fi calmate cu ajutorul compreselor cu gheață
  • Pielea va reacționa după tratament și va apărea o roșeață tranzitorie sau mici papule care vor dispărea după 24-48h sau se pot prelungi în cazul zonelor cu păr mai des sau în cazul pielii reactive
  • În cazul în care apar eriteme se vor aplica comprese reci sau se poate pulveriza apă termală repetat la interval de o oră pe zonă tratată. După epilarea feței, medicul dermatolog recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție.
  • Sunt interzise în ziua în care s-a efectuat tratamentul dușurile fierbinți pe zonă tratată sau saunele
  • Este interzisă expunerea la soare și utilizarea solarului cel puțin 2 săptămâni de la tratament, pentru părul din zonă tratată va crește că de obicei, însă după un interval de 10-14 zile, rădăcina va intră în regresie și va fi eliminată. După mai multe ședințe de epilare definitivă, se va remarca un ritm mai lent de creștere al firelor de păr, care vor deveni mai subțiri.

 

Ce avantaje va ofera epilarea cu laser Alexandrite?

Platforma Synchro RePla:Y indeparteaza pilozitatea, trateaza leziunile vasculare si pigmentare, rejuveneaza non-ablativ pielea, trateaza pseudofoliculita barbii si acneea.

Synchro RePla:Y ofera patru configuratii diferite in scopul de a se adresa in mod specific nevoilor clinicilor medicale.

Aceste principale configuratii Premium, recomandate de DEKA, implica utilizarea unei surse puternice de alexandrite (100 W) cu optiunea de utilizare a unui laser 50 W Nd: YAG cu puls lung Caracteristicile unei astfel de surse de energie cu alexandrite sunt cea mai buna optiune pentru realizarea celor mai sigure si rapide proceduri de indepartare a pilozitatii.

Exploatandu-si calitatea de lider in tehnologie, DEKA a fost prima companie care a extins fractionarea pulsului la sursa de alexandrite. Optand asadar pentru modelul de top care include atat alexandrite cat si laser Nd: YAG, medicii pot oferi cea mai ampla gama de tratamente in conditii de siguranta absoluta: indepartarea pilozitatii la fototipurile cu piele deschisa sau inchisa la culoare, tratarea leziunilor vasculare de dimensiuni mici pana la medii, rejuvenarea non-ablativa a pielii si indepartarea leziunilor pigmentate superficiale.

Synchro RePla:Y One 0.7 si 1.7

Alexandritul este recunoscut in general ca fiind cea mai eficienta sursa laser pentru indepartarea pilozitatii la fototipurile de piele de culoare deschisa.
Aceasta configuratie permite specialistului sa abordeze nevoile pacientului in mod tintit, folosind un sistem de laser alexandrit cu randament marit (cu 70 W in loc de 60 W, cat exista de obicei) cu optiunea de adaugare a unui laser Nd: YAG de 50 W cu puls lung (Model 1. 7). Cea mai eficienta tehnologie de pe piata!

Medicii din intreaga lume sunt de acord ca lungimile de unda ale alexandritului si Nd: YAG sunt cele mai eficiente pentru tratamentele pentru indepartarea pilozitatii.

In timp ce alexandritul este recunoscut in general ca cea mai eficienta sursa laser pentru indepartarea pilozitatii la tipurile de piele de culoare deschisa, laserul Nd: YAG este cel mai utilizat pentru tratarea pielii de culoare inchisa. Synchro REPLA: Y de la DEKA combina cele doua surse intro singura platforma, astfel incat medicii pot oferi pacientilor o gama completa de tratamente pentru indepartarea pilozitatii. Dispozitivul de mana cu lumina FT difuzata in pulsuri este extrem de util la tratarea zonelor extinse. Suprafata mai mare de tratament accelereaza timpul de tratament, mai ales in anumite combinatii de fototip si culoare a parului.

Programare online!