Clinica de estetica medicala si remodelare corporala Ultratonique Craiova | Ramnicu Valcea

Tratamente Starvac

Tratamente revolutionare cu Starvac (Franta)

STARVAC este un brand recunoscut in tratamentele corporale si faciale.

Francezii au facut apel la doua tehnici cand au inventat combina L-300:

1.TEHNOLOGIA: acum va putem oferi tratamente faciale cu rezultate vizibile de la prima sedinta, folosind o metoda de tratament facial unica, ce revolutioneaza tratamentul facial clasic – 5 functii speciale , diferite ,in acelasi aparat datorita carora, se poate face un tratament facial complet si inovator.
2.CHIMIA: a fost creata o linie cosmetica complexa si specifica, cu activi speciali ce poate fi folosita doar pentru aceasta combina.

Functii ale combinei faciale L300-STARVAC:

- functie de detoxifiere prin curent detoxifiant care actioneaza asupra celulelor si indeparteaza iritatiile, punctele negre, reda luminozitate tenuluisi foarte important ,diminueaza pungile de sub ochi de la prima sedinta.
- functie de tonifiere prin curent tonifiant care actioneaza asupra celulelor si practic remodeleaza fata,realizand: intinderea tesutului, ridurile adanci sunt diminuate iar cele fine dispar, pielea de deasupra arcadei se va ridica vizibil,ovalul fetei mult mai rectiliniu ,barbia dubla redusa si comisura buzelor redresata . Deasemenea ridurile nazolabiale reduse vizibil.
- peeling cu ultrasunete - indeperteaza cu succes petele pigmentare, indeparteaza celulele moarte , sebumul in exces,punctele negre –fara traume si reechilibreaza PH-ul pielii.
- Cromo-laser - intinerirea pielii cu ajutorul luminii;
- vibroterapie - primele doua functii sunt completate cu succes de aceasta , care stimuleaza circulatia limfatica si activitatea celulara. Acest proces unic ajuta la patrunderea profunda a compusilor activi din produsele utilizate in tesuturile pielii fetei si ale gatului cu efecte imediate, vizibile si de lunga durata.

Toate aceste functii au ca scop refacerea metabolismului facial intern-asigurand regenerarea celulara si o reintinerire globala.

REZULTATELE vorbesc de la sine : o singura sedinta este suficienta pentru un rezultat vizibil imediat dar pentru a-l mentine sunt nevoie de minim 4 sedinte.

Programare online!