Clinica de estetica medicala si remodelare corporala Ultratonique Craiova | Ramnicu Valcea

Criogenare

CoolTech® este un tratament non-invaziv ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura CoolTech® reduce eficient tesutul adipos localizat folosind un sistem de racire controlat, incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata de restul tesutului si fibrele de colagen raman protejate.

Tesutul adipos sau de grasime este tesutul mezenchimal (un tip conectiv de tesut) format dintr-o asociere de celule care colecteaza lipidele in citoplasma lor: adipocite

Tesutul adipos indeplineste mai intai functiile mecanice cum ar fi cea de tampon, ce protejeaza si tine in loc organele interne ca multe alte structuri externe ale corpului si totodata are functii metabolice fiind responsabil de generarea grasimii pentru organism.

Caracteristici anatomice ale tesutului adipos

Stratul adipos este gasit in diverse zone. SVF include preadipocite, fibroblaste, tesut adipos macrofag si celule endoteliale. In sistemul tegumentar care include si pielea, se acumuleaza la cele mai adanci nivele, stratul subcutanat, ce ofera izolare la rece si cald. In jurul organelor se creeaza o umplutura protectiva. Principala functie este de a fi rezerva de lipide pentru a fi arse si pentru a se atinge caldura necesara corpului. Un alt scop este acela de a proteja corpul de excesul de glucoza depozitand trigliceridele produse de ficat din zahar. Depozitele adipoase din diverse zone ale corpului au diferite profile biochimice. In conditii normale, asigura feedback despre foame si dieta creierului.

Cum actioneaza?

Aplicatorul atrage in maner tesutul adipos printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic. CoolTech® este singurul aparat care raceste pana la -8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita in timpul tratamentu- lui, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la -3 grade in 10 minute! Fiecare dintre noi are un numar finit de celule adipoase. Un adipocit contine apa, glicerol si acizi grasi (pana la 5 tipuri). CoolTech® este singurul capabil sa distruga patru din cei cinci acizi grasi, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatura de -43 de grade Celsius.

Remodelare corporala completa cu aplicatori diferiti Design intuitiv si avangardist

Tratamentul cooltech® este conceput pentru a sculpta si remodela toate zonele corpului. Pentru a indeplini acest target este indicat sa lucrati cu diferiti aplicatori potriviti pe toate zonele corpului. Aplicatorii folosesc un mecanism prin vacuum si ating o temperatura de inghetare de -8 grade celsius. Diferenta consta in cantitatea de tesut aspirata.

Cooltech® permite folosirea a doi aplicatori concomitent optimizand durata de tratament si obtinerea de rezultate bune intr-un timp redus. StraightHP: este indicat pentru persoanele cu exces de grasime care au pliuri cutanate mai mari de 35mm grasime. Actioneaza pe zone ale corpului ca: abdomenul, interiorul si exteriorul feselor si a genunchilor.

Curved HP: este indicat pentru personele slabe care au pliurile cutanate mai mici de 35 mm de grasime. Actioneaza pe zone ale corpului ca soldurile si sub fese.

Tight HP: este indicat pentru pliurile cutanate mai mici de 35 mm grasime. Actioneaza pe zone ca: abdomen, solduri si sub fese.

Beneficiile tratamentului:

Tratamentele cooltech sunt minim invazive si asigura rezultate in doar 15 zile dupa terminarea procedurii. Tehnologia conceputa de cocoon medical are mai mult de 500.00 de performante mondiale si multe rezultate clinice care demonstreaza satisfactie ridicata a pacientilor.

Interfata intuitiva:

Aparatul are o interfata intuitiva care faciliteaza o programare profesionala pentru fiecare tratament, reducand durata trainning-ului.

Programare online!